مواد لازم:

برنج :3 لیوان/باقالای پاک کرده:یک لیوان و نیم/شوید : نیم کیلو/نمک : به میزان لازم.

روغن :به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برنج را چند بار می شویم و از شب قبل خیس می کنیم. باقالا را از پوست اصلی و پوست دوم خارج می کنیم و هر باقالا را به دو نیم تقسیم می کنیم. می توانیم از باقالای خشک یا

باقالای منجمد نیز استفاده کنیم.باقالای خشک را قبل از مصرف باید دو ساعت در اب خیسانید

تا نرم شود و سپس می گذاریم حدود 10دقیقه در اب جوش بپزد.شوید را پاک و ریز خرد 

می کنیم.

پس از ان که برنج را اب کش کردیم، کف قابلمه روغن می ریزیم.برنج را داخل قابلمه و 

لابلای برنج را شوید و باقالا می ریزیم. روی برنج را روغن داغ می دهیم و سپس پلو را دم

می کنیم. پس از یک ساعت پلو اماده است.

درمورد باقالای تازه هنگامی که برنج را داخل اب جوش ریختیم تا بپزد،

پس از یکی دو جوش که از جوشیدن برنج گذاشت باقالا را اضافه می کنیم تا باقالا هم همراه

برنج بپزد.اگر از شوید خشک استفاده می کنیم،یکی دو جوش قبل از ان که برنج را از روی حرارت برداریم و ابکش کنیم شوید را به اب جوش اضافه می کنیم تا نرم شود.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی برنج ,کنیم ,باقالا ,شوید ,باقالای ,لازم ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مبلمان اداری |میز اداری |صندلی اداری|ست اداری شهدای شهرستان گتوند ترکالکی و حومه امتداد نسیم کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. مقالات تجهیزات نظافت صنعتی آگاهترین احمدرضا شهنامی