مواد لازم:

برنج :4 لیوان /مرغ:1عدد/زرشک 150گرم/خلال بادام:100گرم/خلال پسته:100گرم.

خلال پوست نارنج:100گرم/کره:100گرم/شکر:1قاشق مربا خوری/زعفران:به میزان لازم.

نمک:به میزان لازم/روغن:به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برنج را اب می کشیم. مرغ را با یک عدد پیاز،کمی نمک و 1لیوان اب می گذاریم بپزد.سپس

مرغ را به تکه های درشت تقسیم می کنیم.کره را روی حرارت بسیار کم می گذاریم تا اب شود.

سپس زرشک را به همراه شکر،کمی در کره تفت می دهیم. خلال بادام را که از نیم ساعت قبل خیس کرده ایم

به همراه خلال پسته داخل زرشک می ریزیم و تفت می دهیم . زعفران را که در کمی اب حل شده است داخل

مواد می ریزیم.خلال پوست نارنج را نیز چند بار می جوشانیم و اب ان را خالی می کنیم تا تلخی خلال پوست نارنج

از بین برود.سپس خلال پوست نارنج را نیز به مواد بالا اضافه می کنیم.سپس مواد را از روی حرارت بر می داریم.

برنج را که دم کرده ایم را در دیس می کشیم و مقداری از برنج را نیز با مواد بالا مخلوط می کنیم و روی پلو را با

ان تز ءین می کنیم و مرغ های پخته شده را نیز دور دیس می چینیم.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی خلال ,مواد ,کنیم ,پوست ,نارنج ,100گرم ,پوست نارنج ,خلال پوست ,میزان لازم ,مواد بالا ,100گرم خلال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

استخر لاوی ها | دانلود آهنگ، دانلودرمان، اس ام اس احلام گپ انار چت|اناری چت|چت انار|اناران چت درسبد پرتال تفريحي تکپر پنل پیامک تبلیغاتی حقه های فوتوشاپ