مواد لازم:

برنج :3 پیمانه/گوشت چرخ کرده:نیم کیلو/پیاز متوسط:1 عدد/البالو: 1 کیلو/خلال پسته و بادام: 50 گرم.

شکر: 1 کیلو/زعفران حل شده در اب: به میزان لازم/نمک : به میران لازم/روغن : به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برنج را چند بار می شوییم و از شب قبل خیس می کنیم.سپس برنج را اب کش می کنیم.

هسته البالوها را می گیریم.شکر را روی البالو می ریزیم و می گذاریم 3 ساعت باقی بماند.

سپس البالو و شکر را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و می گذاریم اب شربت تا حدی تبخیر شود.

ولی لازم نیست شربت البالو قوام بیاید و غلیظ شود.

پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و کمی هم نمک اضافه و گوشت را ورز می دهیم.

سپس از گوشت گلوله هایی کوچک به اندازه فندق بر می داریم و در دست گلوله گلوله می کنیم و در روغن

تفت می دهیم.

برنج را ابکش و ته قابلمه را چرب می کنیم و سپس یک لایه برنج و یک لایه مربای البالو و یک لایه گوشت می ریزیم

و تمام قابلمه را به این صورت پر می کنیم.

سپس روی مواد روغن داغ کرده می ریزیم و دم می کنیم.

این پلو پس از سه ربع اماده است.پلو را در دیس می کشیم با کمی پلو که با زعفران اغشته کرده ایم

و خلال پسته و بادام  روی دیس را تریین می کنیم.

به جای گوشت می توان از مرغ نیز استفاده کرد.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی کنیم ,گوشت ,البالو ,لازم ,برنج ,کرده ,میزان لازم ,خلال پسته منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دیزل ژنراتور 1000 KVA | دیزل ژنراتور کوپله فابریک پوست، مو و زیبایی اخبار و حواشی داغ کوادکوپتر ها پرسه مجله سلامت آویژه فروشگاه اینترنتی ایران میز حمل بار آسان آهن آلات